Skip to content
videograf nunta

Suntem o echipa tânăra, cu experiență și motivată să va creeze amintiri de neuitat.

Suntem o echipă tânără de videografi, dar cu o experiență de peste 12 ani în filmare nuntă, având câteva sute de nunți filmate până acum.

Filmăm în mare parte evenimente private (nunți, botezuri, onomastice, cununii civile), dar și publice de genul conferințe, interviuri, prezentări, lansări etc.

Noi considerăm că videografia este mai mult decât o meserie, este un mod de a trăi. Atunci când pasiunea te-a împins să faci lucrul acesta, toate acțiunile tale se învârt în jurul ei.

Ne place să lucrăm cu oamenii, cunoaștem în permanentă cupluri noi și descoperim mereu alte povești de iubire. Căutăm de fiecare dată să ne împrietenim, să avem o relație amicală și nu doar una strict prestator-beneficiar, deoarece experiența evenimentelor trecute ne-a învățat că reușită unui film ține mult și de “chimia” care ar trebui să existe între echipa de videografi și miri.

De asemenea căutăm de fiecare dată să filmăm acțiunea într-un mod cât mai puțin regizat, să nu intervenim asupra evenimentului și astfel să surprindem emoția sinceră și naturală.

Încercăm să personalizăm fiecare filmare nuntă , filmare botez sau orice alt proiect pe care îl avem de făcut prin editarea atentă a cadrelor: sincronizare, cut- uri , inserții de coloane sonore, colorizare etc.